Готувала скумбрію за дуже смачним рецептом яким хочу поділитись і з вами, так ось рецепт смачної скумбрії яка готується дуже просто і швидко.
Інгредієнти:
- Скумбрія 2шт
- Вода 1. літр
- Сіль 5. ст.ложок
- Цибулеве лушпиння 50 грам.
Приготування:
Отже, скумбрію розморозити та почистити.
В широку каструлю, глибоку сковорідку або, найкраще, гусятницю наливаємо:
Вода 1. літр
Сіль 5. ст.ложок
І додаємо цибулеве лушпиння.
Цій суміші потрібно проваритися хвилин 5-10, щоби вода набула приємного золотаво-коричневого кольору.
Очищену тушку риби обережно опускаємо у киплячу суміш і варимо її 5-7 хв. на одному боці, обережно перевертаємо скумбрію на інший бік і варимо ще 5-7 хв. Дуже важливо не переварити.
Рибку виймаємо і споживаємо як в гарячосу так і в холодному вигляді!!! Вона виходить дуже смачна та соковита.
На смак схожа на оселедця гарячого копчення. Спробуйте приготувати таку рибку.
Смачного!