Рибні палички з тріски

Інгредієнти на 2 порції

  • 1 тріска (250 г філе)
  • 1 яйце
  • 4 ст л борошна
  • Імбир мелений за смаком
  • Перець мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Масло рослинне для смаження

Як приготувати

Промити і раз робити рибу, відокремити м’ясо від кісток. Найніжніше м’ясо у тріски зі спинки. Можна також використовувати м’ясо хека.

Яйце трохи посолити і розмішати. Борошно насипати в тарілку. Рибне філе порвати на маленькі шматочки і додати перець, імбир і сіль за смаком, ретельно розмішати

Сформувати палички, про валяти в борошні, потім в яйці і смажити на помірному вогні до рум’яного кольору з обох сторін. Для дієтичного харчування рибні палички обваляти в панірувальних сухарях або житнього обдирного борошна і запекти в духовці близько 25-30 хв при 180 ° С або приготувати на пару близько 10-15хв

Подавати з овочевим пюре або припущеними овочами, наприклад з брокколі. Смачного!

Don't Miss! random posts ..