Інгредієнти на 2 порції
- 1 тріска (250 г філе)
- 1 яйце
- 4 ст л борошна
- Імбир мелений за смаком
- Перець мелений за смаком
- Сіль за смаком
- Масло рослинне для смаження
Як приготувати
Промити і раз робити рибу, відокремити м’ясо від кісток. Найніжніше м’ясо у тріски зі спинки. Можна також використовувати м’ясо хека.
Яйце трохи посолити і розмішати. Борошно насипати в тарілку. Рибне філе порвати на маленькі шматочки і додати перець, імбир і сіль за смаком, ретельно розмішати
Сформувати палички, про валяти в борошні, потім в яйці і смажити на помірному вогні до рум’яного кольору з обох сторін. Для дієтичного харчування рибні палички обваляти в панірувальних сухарях або житнього обдирного борошна і запекти в духовці близько 25-30 хв при 180 ° С або приготувати на пару близько 10-15хв
Подавати з овочевим пюре або припущеними овочами, наприклад з брокколі. Смачного!