Не знаю, як у вас, а в мене основна проблема при складанні святкового меню – це вибір смачного салату. Багато дуже схожі за своїми складовими, а найчастіше хочеться чогось незвичайного і цікавого.
Інгредієнти
- 150 грам курячого філе;
- 1 болгарський перець;
- 100 грам помідорів;
- 1 цибулина;
- 200 грам пекінської капусти;
- 2 курячих яйця;
- 3 їдальні ложки консервованого горошку;
- кілька гілочок кропу;
- 5 столових ложок майонезу;
- сіль.
Покрокова інструкція
- Відварити курку і яйця.
- Порізати перець, м’ясо і цибулину кубиками.
- Зцідити з горошку непотрібну рідина.
- Дрібно нарізати пекінську капусту.
- Яйця порізати соломкою.
- З’єднати всі інгредієнти.
- Викласти в салатницю.
- Посолити і перемішати з майонезом.
- Подрібнити кріп.
- Розрізати помідори на четвертинки.
- Зверху викласти томат і зелень.