Салат з млинцями та болгарським перцем

Цей варіант точно можна віднести до багатокомпонентних, причому не тільки в плані складу, але і в плані багатства смакових відтінків.

У магазині для нього треба буде купити:

  • ковбаса напівкопчена – 200 г;
  • перець болгарський – 1 шт.;
  • цибуля – 2 головки середньої величини;
  • майонез та сметана – у рівних кількостях для заправки;
  • соєвий соус – 1 столова ложка;
  • несолодкі млинці – 8 шт.

Приготування:

Цибулю порізати півкільцями, а перець – соломкою. Овочі обсмажити на олії, додавши в процесі обсмажування соєвий соус. Поки овочі остигають, приготуємо млинці за цим рецептом.

Як приготувати млинці з яєць для салату.

Класичний рецепт млинців містить всього три інгредієнти в наступних пропорціях:

  • яйце – 3 шт.;
  • крохмаль – 2.5 чайні ложки;
  • олія – 2-3 чайна ложки.
  • За бажання можна ще додати до смаку солі, перцю та інших спецій.

Спосіб приготування простий. Інгредієнти змішати віночком чи міксером до однорідної консистенції. Сковорідку змастити олією і розігріти на сильному вогні. Потім вогонь зменшити до середнього та вилити на сковороду порцію суміші. Тіста рівномірно розподілити поверхнею жаровні і готувати до появи рум’яної скоринки по краях (приблизно 1 хв.). Млинець перевернути і обсмажити з іншого боку секунд 30. Готові млинці перед додаванням салат потрібно обов’язково остудити.

Щоб зібрати салат, достатньо нарізати ковбасу і млинці соломкою, після чого з’єднати з овочами. Заправити його можна сумішшю майонезу та сметани. За бажання закуску можна додатково посолити і поперчити.

Don't Miss! random posts ..