Цей варіант точно можна віднести до багатокомпонентних, причому не тільки в плані складу, але і в плані багатства смакових відтінків.
У магазині для нього треба буде купити:
- ковбаса напівкопчена – 200 г;
- перець болгарський – 1 шт.;
- цибуля – 2 головки середньої величини;
- майонез та сметана – у рівних кількостях для заправки;
- соєвий соус – 1 столова ложка;
- несолодкі млинці – 8 шт.
Приготування:
Цибулю порізати півкільцями, а перець – соломкою. Овочі обсмажити на олії, додавши в процесі обсмажування соєвий соус. Поки овочі остигають, приготуємо млинці за цим рецептом.
Як приготувати млинці з яєць для салату.
Класичний рецепт млинців містить всього три інгредієнти в наступних пропорціях:
- яйце – 3 шт.;
- крохмаль – 2.5 чайні ложки;
- олія – 2-3 чайна ложки.
- За бажання можна ще додати до смаку солі, перцю та інших спецій.
Спосіб приготування простий. Інгредієнти змішати віночком чи міксером до однорідної консистенції. Сковорідку змастити олією і розігріти на сильному вогні. Потім вогонь зменшити до середнього та вилити на сковороду порцію суміші. Тіста рівномірно розподілити поверхнею жаровні і готувати до появи рум’яної скоринки по краях (приблизно 1 хв.). Млинець перевернути і обсмажити з іншого боку секунд 30. Готові млинці перед додаванням салат потрібно обов’язково остудити.
Щоб зібрати салат, достатньо нарізати ковбасу і млинці соломкою, після чого з’єднати з овочами. Заправити його можна сумішшю майонезу та сметани. За бажання закуску можна додатково посолити і поперчити.