Салат з печінкою тріски кукурудзою і рисом

Красивий і найшвидший варіант!

Інгредієнти:

  • Печінка тріски – 240 г
  • Кукурудза – 1 банка
  • Свіжі огірки – 2 шт
  • Рис – 200 г
  • Сіль, перець за смаком
  • майонез
  • Солодкий червоний перець і петрушка для декору

приготування:

З огірків знімемо шкірку і нарізаємо кубиками. З печінки тріски злити масло і нарізати її на великі шматочки.

Змішуємо інгредієнти салату в одній ємності: рис, кукурудзу, печінку, свіжі огірки. Майонез, солимо і перчимо до смаку.

Готовий салат викладемо на блюдо і прикрасимо листочками петрушки і «хризантемами» з болгарського перчика.

Дуже нарядно і так само смачно!

Don't Miss! random posts ..