Відмінний рецепт, в якому дуже багато зелені, те що потрібно для весняного святкування!
Інгредієнти
- Філе оселедця – 1шт
- Варена картопля – 3шт
- Сир – 150г
- Огірок свіжий – 2шт
- Зелена цибуля
- Укроп
- Перепелині яйця
- Майонез
Приготування дуже просте. Перепелині яйця відварити круто, очистити від шкаралупи.
Їх потрібно пофарбувати, для цих цілей можна використовувати натуральні барвники , або звичайні харчові барвники, які продають в магазинах.
А поки вони фарбуються, займемося іншими складовими салату.
Картопля натерти на крупній тертці, з сиром чинимо так само, тільки тертку беремо подрібніше.
Оселедець нарізаємо кубиками. Зелень дрібно порубати. Огірки ріжемо соломкою короткою.
Салат викладаємо шарами, промазуючи майонезом:
- Оселедець.
- Зелена цибуля (залиште трохи для прикраси).
- Терту картоплю.
- Огірки.
- Сир.
- Подрібнений кріп.
У центрі салату притисніть ложкою, щоб зробити невелике заглиблення, куди можна буде покласти кілька забарвлених яєць.
Коли викладаєте сирний шар, то присипати сиром і з боків салату теж. Останній кроповий шар вже не промазуємо.
У центр викладаємо пофарбовані і підсушені на рушник наші різнокольорові головні прикраси.
Дуже красиво і смачно!