Салат фіалка з копченою куркою і чорносливом

Найгарніший салат, повз якого ніхто не пройде!

Виглядає настільки здорово, що з першого погляду здається, що на столі дійсно горщик з фіалкою, це мило і по-весняному.

І на смак незрівнянно, спробуйте.

Інгредієнти

  • Курячий окорочок копчений – 300г
  • Огірок свіжий – 1шт
  • Сметана 20% – 200г.
  • Чорнослив – 200г.
  • Гриби смажені – 300г
  • Редиска – 3-4шт
  • Морква – 1шт
  • Яйця – 2шт
  • Крекер солоний – 150г
  • Майонез 2ст.л.
  • Гірчиця – 1ч.л.
  • Шпинат

Спочатку очистимо нашу пару яєць і жовток відділимо від білка.

Грибочки заздалегідь наріжемо і обсмажити, а зайве масло промокніть серветкою. Коли ми будемо їх додавати в загальну ємність, вони вже повинні бути холодними.

Чорнослив просто промийте, запарювати окропом його не потрібно, щоб не був водянистим.

Всі складові салату (крім шпинату, редиски і жовтків) подрібнюємо і з’єднуємо в одному посуді.

Посолити за смаком, заправляємо жирної сметаною. Декоруємо безпосередньо перед подачею, щоб крекер НЕ розкис, а то буде не дуже.

Виходить чудове частування! Смачного!

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Don't Miss! random posts ..