Салат з рибними консервами, огірком, яйцем і зеленою цибулею

Інгредієнти

3 яйця;
2 огірка;
50-70 г зеленої цибулі;
200 г консервованої сайри в олії або іншої риби;
сіль за смаком;
2 столові ложки майонезу.

Приготування

Яйця відварити до готовності за 10 хвилин. Остудіть і натріть на крупній тертці разом з огірками. Лук нарубати. Консерви розімніть вилкою.

Викладіть в салатник або на тарілку через кулінарне кільце рибу, злегка підсолені огірки і яйця. Після кожного шару додайте трохи майонезу. Зверху посипте цибулею.

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Don't Miss! random posts ..