Святкові мясні страви рулет мясний з грибами

Інгредієнти:

  • Свинна вирізка 600 гр
  • Печериці 200 гр
  • Цибуля 1 шт.
  • Помідори чері 150 гр
  • Перець болгарський 0,5 шт.
  • Вершки 40 мл
  • Цедра апельсина 1 ч.л.
  • Олія оливкова 20 мл
  • Гірчиця 1.5 ст.л
  • Сецебелі соус 1 ст.л
  • Сіль, перець 0,75 ч.л.

Приготування:

Печериці почистити, відрізати ніжку, нарізати на 6 частин.

Помідор черрі розрізати навпіл.

Цибулю нарізати кільцями.

Болгарський перець нарізати соломкою.

На оливковій олії обсмажити цибулю, гриби, болгарський перець і помідори черрі протягом 3-х хвилин. Додати вершки, цедру апельсина, сіль та перець чорний. За хвилину зняти з вогню.

Рулет. Вирізку свиннну розрізати вздовж навпіл, не прорізаючи м’якоть до основи. Розгорнути дві частини в різні боки. Застелити м’ясо харчовою плівкою і відбити пласт товщиною 0,5-1 см, надаючи йому прямокутну форму.

М’ясо поперчити, посолити, змастити соусом сецебелі. Поверх свинини викласти начинку і згорнути в рулет. Перев’язати його кулінарною ниткою, змастити гірчицею, збризкати оливковою олією.

Запікати при температурі 180 градусів протягом 35-40 хвилин.

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Don't Miss! random posts ..