Інгредієнти:
- 4 свинячі котлети на кістки
- 2 ст. л. апельсинового джему
- 125 мл свіжого апельсинового соку
- 1 ст. л. гірчиці із зернятками
- 2 гілочки розмарину
- 1 середня червона цибулина
- 2 ст. л. соку лайма
- оливкова олія
- сіль, мелений чорний перець
Приготування:
Розігрійте духовку до 200 ° С. Змішайте апельсиновий сік, джем і гірчицю в невеликому сотейнику. Поставте на середній вогонь і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і варіть, помішуючи, 15 хв., Поки соус трохи не загусне.
Цибулю очистіть і наріжте пір’ям. Посипте свинину сіллю і перцем. Нагрійте велику жароміцний сковороду з оливковою олією на середньому вогні. Покладіть в сковороду котлети і смажте 5 хв. по обидва боки, поки м’ясо не підрум’яниться.
Додайте в сковороду розмарин і цибулю і полийте соусом. Поставте сковороду в духовку і запікайте 10 хв.
Перекладіть свинину і цибулю на блюдо, розмарин видаліть. Поверніть сковороду на плиту на сильний вогонь і влийте сік лайма. Готуйте, помішуючи, 4-5 хв., Поки соус трохи не загусне. Полийте свинину соусом і відразу ж подавайте блюдо до столу.