Сирна паска на Великдень: найсмачніші святкові ласощі

Сьогодні приготуємо сирну паску на Великдень, напередодні цього великого Свята. Сирну паску або як ще називають заварна сирна паска один з найкращих варіантів приготування пасхальної випічки. Це дуже смачний продукт харчування дуже радує в ці святкові дні дітвору і нас дорослих. Я з радістю ділюся рецептом приготування моєї улюбленої сирної паски, давайте розглянемо, як приготувати паску з сиру:

Нам знадобляться такі інгредієнти:

  • 500 грам протертого сиру.
  • 50 грам вершкового масла.
  • 1 чайна ложка тертої цедри лимона.
  • 250 грамів вершків (30%)
  • 100 грам родзинок або цукатів.
  • 3 яєчних жовтки і 100 грам звичайного ванільного цукру.

Як приготувати сирний паску на Великдень:

  1. Готувати сирний паску досить просто. Для початку відокремимо яєчні жовтки від білків, три жовтки разотрём зі 100 грамами ванільного цукру і простого цукру, його покладіть на свій смак.
  2. Вершки в кількості 100 грамів доведіть до кипіння і вилийте на жовтки, все дуже добре перемішайте. Цю суміш знову доведіть до кипіння, злегка проварити до легкого загустіння. Остудити.
  3. В приготований сир додайте розм’якшене вершкове масло і цедру лимона. Сюди влийте заварний суміш і збийте все це міксером. Я думаю, що родзинки ви приготували заздалегідь. Настав час додати його або цукати і звичайно добре все перемішати.
  4. Решта вершки треба збити в щільну піну і дуже акуратно вмішати їх в сирну масу. Ось тепер цю суміш можна помістити в форму застелену марлею.
  5. Накрийте заготовку краями тканини і притисніть невеликим вантажем.
  6. Так саме в такому вигляді поставте сирну паску в холодильник на шість годин.
  7. Потім викладіть паску на блюдо і прикрасьте.

Смачна сирна паску на Великдень готова! Чудові ласощі для свята, приємного апетиту і самого найкращого пасхального настрою!

Don't Miss! random posts ..