Інгредієнти:
- 50г. вершковий сир
- 2 літри овочевий бульйон
- 200г. грибів
- 1 пучок петрушки
- 300г. фаршу
- 1 яйце
- 1 цибуля
- 1 ст.л хлібні крихти
- масло для смаження
- сіль
- перець
Спосіб приготування:
Фарш з’єднати з подрібненою цибулею, 1 яйцем, панірувальними сухарями, дрібкою солі та перцю. Перемішайте і сформуйте з отриманої маси невеликі фрикадельки. Обсмажте їх на розігрітій олії до золотистого кольору.
Гриби почистити, нарізати скибочками і також обсмажити на олії.
Закип’ятіть 2 склянки бульйону і розчиніть в ньому вершковий сир. Потім додайте решту бульйону. Додайте гриби і фрикадельки і готуйте ще 15 хвилин.
Петрушку промийте, дрібно наріжте і посипте суп перед подачею.
Смачного!