Сирно-грибний суп з фрикадельками

Інгредієнти:

  • 50г. вершковий сир
  • 2 літри овочевий бульйон
  • 200г. грибів
  • 1 пучок петрушки
  • 300г. фаршу
  • 1 яйце
  • 1 цибуля
  • 1 ст.л хлібні крихти
  • масло для смаження
  • сіль
  • перець

Спосіб приготування:

Фарш з’єднати з подрібненою цибулею, 1 яйцем, панірувальними сухарями, дрібкою солі та перцю. Перемішайте і сформуйте з отриманої маси невеликі фрикадельки. Обсмажте їх на розігрітій олії до золотистого кольору.

Гриби почистити, нарізати скибочками і також обсмажити на олії.
Закип’ятіть 2 склянки бульйону і розчиніть в ньому вершковий сир. Потім додайте решту бульйону. Додайте гриби і фрикадельки і готуйте ще 15 хвилин.

Петрушку промийте, дрібно наріжте і посипте суп перед подачею.
Смачного!

Don't Miss! random posts ..