Традиційний німецький шніцель зі свинини

Мясо в хрусткій паніровці виходить незвичайно мяким і соковитим.

Інгредієнти:

  • Свинні відбивні без кістки 4 штуки
  • сіль за смаком
  • Перець чорний молотий за смаком
  • яйця 2 штуки
  • борошно 65 г
  • Панірувальні сухарі 80 г
  • Масло рослинне 50-70 мл

Приготування:

Свинину загорніть в плівку і відбийте плоскою стороною кухонного молотка.

Намагайтеся, щоб товщина м’яса була не більшою 6 мм, інакше воно не прожарітся.

Злегка посоліть і поперчіть кожну відбивну.

Яйця збийте виделкою. Борошно, змішане з чайною ложкою солі, і панірувальні сухарі насипте в різні миски.

Кожну відбивну спочатку обваляйте в борошні, потім опустіть в яйця. Переконайтеся, що м’ясо вкрите з усіх боків.

У сковороду налийте стільки масла, щоб шніцелі могли плавати в ньому, але не були покриті повністю. Поставте на повільний вогонь.

Обваляйте свинину в панірувальних сухарях. І відразу приступайте до смаженні, інакше корочка буде вже не такою хрусткою.

Не треба вдавлювати сухарі, дійте акуратно. Обов’язково струсіть надлишки.

Доведіть масло до 165 ° С. Якщо температура буде набагато вище, корочка згорить до того, як приготується м’ясо. А якщо нижче, панірування буде занадто маслянистої.

Для перевірки температури використовуйте спеціальний кулінарний термометр. Якщо його немає, киньте в масло шматочок хліба. Якщо він потоне, а потім повільно підніметься в міхурі, значить, температура вірна.

Викладіть шніцелі в сковороду і обсмажуйте на середньому вогні по 2-3 хвилини з кожного боку до золотисто-коричневого кольору.

Готові шніцелі викладіть на паперові рушники, щоб видалити надлишки масла.

Don't Miss! random posts ..