Вишуканий і пікантний соус з авокадо

Пасту з авокадо з соком лайма і гострим перцем додають до м’ясних страв або готують як густу пасту. У такому вигляді її подають з кукурудзяними чіпсами або загортають в коржі.

Приготувати соус з авокадо нескладно. Таку пасту можна використовувати в доповненні до бутербродів на сніданок, додаючи консервовану рибу, креветки або вершковий сир. А можна подавати як закуску до пива, доповнивши чіпсами або хлібцями.

В якості сніданку авокадо можна подавати не тільки у вигляді пасти. Інші рецепти з авокадо теж не займуть багато часу.

Класичний соус з авокадо

Цей базовий рецепт можна взяти за основу для приготування більш цікавих закусок, а можна використовувати як пасту для складного бутерброда.

Інгредієнти:

  • авокадо – 1 шт .;
  • лайм – ½ шт .;
  • гострий перець – ½ шт .;
  • сіль.

приготування:

  1. Авокадо помийте, розріжте на половинки і видаліть кісточку.
  2. Вийміть м’якоть і перекладіть її в ступку або скляну миску.
  3. Полийте соком лайма, щоб авокадо не потемнів.
  4. Розітріть в пасту за допомогою маточки або дерев’яної толкушкой.
  5. Розріжте перчик на половинки і видаліть все насіння.
  6. Подрібніть за допомогою ножа і додайте в загальну масу.
  7. Підсолити, і якщо вийшло занадто густо, розбавте гуакамоле оливковою олією.

Такий соус можна подавати до м’ясних і рибних страв або змастити їм шматок хліба, і покласти зверху шматок слабосоленого лосося або запеченого м’яса.

Don't Miss! random posts ..