Соус песто з базиліка і волоськими горіхами – прекрасне доповнення до будь-якої страви

Інгредієнти:

  • оливкова олія 4 ст.л.
  • очищений і нарізаний часник 4 зубчики
  • свіжий зелений базилік 1 пучок
  • консервовані у власному соку томати 3 банки по 400 мл
  • морська сіль за смаком
  • мелений перець

Спосіб приготування:

  1. Помістити велику антипригарним сковороду на вогонь і влити 4 ст.л. оливкового масла. Додати часник і трохи струснути сковороду.

лаконічна класика

Солонуватий, насичений післясмак класичного варіанту соусу Песто дає сміливе поєднання таких продуктів, як:

  • зелений базилік – 60 г;
  • часник – 2 зубчики;
  • сир Пармеджано – 60 г;
  • кедрові горіхи – 3 ст. л .;
  • оливкова олія – ​​100 мл;
  • морська сіль – щіпка.

Рецепт такий:

  1. Базилік вимити під проточною водою, підсушують чистою серветкою.
  2. Часник очищаємо від лушпиння і нарізаємо тонкими пластинами.
  3. Сир натираємо на крупній тертці.
  4. Горіхи і всі підготовлені компоненти поміщаємо в блендер або ступку і подрібнюємо до кремообразной текстури.
  5. У масу вливаємо оливкову олію, солимо, перемішуємо і насолоджуємося результатом.

Це самий «універсальний» вид рідких приправ, яким можна поливати будь-яку їжу. Мені класичний варіант більше подобається з юшкою і протертим овочевим супом.

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Don't Miss! random posts ..