З цим рецептом ти назавжди закохаєшся в домашні ковбаски! Для ковбасок знадобляться очищені та підготовлені свинячі оболочки!
Інгредієнти:
- Свинина 1.5 кг.
- Сіль 1 стол.л.
- Перець гострий стручковий 1 грам.
- Перець чорний мелений 1 чайн.л.
- Фенхель 1 чайн.л.
- Вино червоне 200 мл.
- Свинна оболочка 200 грам.
Приготування ковбасок:
З м’яса зрізати зайвий жир і нарізати його на зручні шматки, потім перемолоти в м’ясорубці. У фарш додати солі, фенхелю, суміші перців, все перемішати. Додати вино та перемішати знову.
Встановити на м’ясорубку спеціальну насадку для ковбасок, надіти на неї оболочку і починати вичавлювати з них ковбасу, рівномірно розподіляючи її по всій довжині оболочки. Яку довжину потрібно вибираємо самі. Оболочки можна замотати товстою ниткою. Я робила ковбаски довжиною в 25 см.
Тепер отримані ковбаски смажимо на своє задоволення на грилі або на мангалі, або на вугіллі, як сподобається.
Дуже смачні виходять ковбаски гриль!