Курячі котлети виходять ніжними, дуже смачними та апетитними.
Котлети з курки можна запікати в духовці, смажити на сковорідці, тушкувати, готувати на пару чи грилі.
У цьому рецепті ми пропонуємо найпростіший і найшвидший і найпростіший спосіб приготування домашніх рубаних курячих котлет на сковороді.
Інгредієнти:
- куряче філе 500 г
- яйця 1 шт
- хліб 2 шматочки
- цибуля ріпчаста 1 шт
- молоко 50 мл
- олія соняшникова
- сіль та чорний мелений перець
Приготування:
Хліб залити молоком та залишити на 5 хвилин.
Цибулину очистити і дрібно нарізати.
Куряче філе дрібно нарізати. Змішати рубане куряче філе з хлібом, додати цибулю, яйце, посолити, поперчити.
Розігріти сковороду з олією.
З фаршу сформувати курячі котлети.
Викласти котлети на сковороду.
Смажити рубані котлети на сковороді до готовності, приблизно по 5-7 хвилин з кожного боку.