Це простий і дуже смачний салат на будь-який випадок: дні народження, вечірки, Різдво, Новий рік 🙂 До того ж він красиво виглядає на столі, ці різнокольорові шари навіть заохочують його спробувати 🙂
У нас тут ідеальний склад овочів – є колір, смак і хрустість – все, що потрібно, щоб їжа була смачною для нас і наших гостей 🙂 Смачного!
Інгредієнти:
- 400 грам курячого філе
- 3 столові ложки олії
- сіль
- кольоровий перець
- спеція для курки
- порошку солодкого перцю
- порошку копченої паприки
- пекінської капусти (1/2 середньої головки)
- 1шт. жовтого перцю
- 1шт. зеленого перцю
- 1тш. червоної цибулі
- 8 столових ложок майонезу
- 4 столові ложки кетчупу (гострого)
- маринованих огірків (4 середніх)
- кріп
Спосіб приготування:
Куряче філе нарізати кубиками, посипати дрібкою солі, перцем, спеціями для курки, солодкою та копченою паприкою. Додайте олію, перемішайте і поставте в холодильник на 4 години або на ніч. Потім обсмажити і остудити.
Пекінську капусту промити, обсушити і нашаткувати. З жовтого і зеленого перцю видалити насіння, промити, обсушити і нарізати кубиками. Червону цибулю очистити, промити, обсушити і нарізати скибочками.
На дно великої прозорої миски покласти нарізану пекінську капусту, потім викласти шар жовтого перцю, потім курку, червону цибулю, майонез, кетчуп, дрібку солі і кольорового перцю, мариновані огірки, зелений перець і решту капусти.
Посипте все різнокольоровим перцем і кропом (свіжим або сушеним). Поставити в холодильник приблизно на 2-3 години, а потім поставити на стіл.
Смачного.