Для приготування цього салату візьміть макарони незвичайної форми. Дітям сподобається не тільки салат, а й готувати разом з вами, адже макарони – це найпростіше, з чого можна почати осягати кулінарне мистецтво в юному віці. У складі салату крім макаронів також смажений бекон, чері помідори, кубики Чеддер і свіжий базилік. Буде смачно як дітям, так і дорослим!
Інгредієнти:
- 340 гр. макаронів будь цікавої форми
- 8 тонких скибочок бекону
- 0,5 ст. л майонезу
- 0,5 ст. л цільного молока
- 3 ст. л. білого оцту
- 0,5 ч. л. солі Трохи цукру (за бажанням)
- 280 гр. чері помідорів (жовтих і червоних), розріжте поздовжньо навпіл
- 220 гр. Чеддер, нарізаного невеликими кубиками
- 3 пера зеленої цибулі, тонко нарізаних
- Мелений чорний перець
- 24 листка свіжого базиліку, тонко наріжте
Приготування:
Відваріть пасту відповідно до рекомендації на упаковці. Потім злийте воду і промийте в холодній воді, щоб макарони повністю охололи. Відкладіть.
Наріжте бекон на шматочки по 1 см. І покладіть у велику сковороду. Обсмажте, поки він не стане злегка хрустким, а потім перекладіть на тарілку, застелену паперовим рушником.
Для заправки , в невеликій мисці змішайте майонез, молоко, оцет, сіль і цукор. Змішайте у великій салатник макарони, заправку, помідори, бекон, чеддер і зелену цибулю. Спробуйте на смак і при необхідності додайте більше солі і чорного перцю.
Посипте базиліком і подавайте.