Салат новорічний з корейською морквою

Цей салат з куркою і грибами має відмінний смак і дуже красиво виглядає, якщо приготувати його порційно!

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 0.5 шт.
  • Огірок свіжий – 1 шт.
  • Печериці свіжі – 200 г
  • Морква по-корейськи – 100 г
  • Майонез – за смаком
  • Олія соняшникова – для смаження
  • Сіль, перець – за смаком

Приготування:

Пропоную вам простий святковий салат з корейською морквою, який прикрасить будь-яке застілля. Салат красиво виглядає, якщо приготувати його порційно, використовуючи формувальне кільце. Можна також зробити його в невеликих салатниках. Я готувала 2 середніх порції салату, але можна це кількість розрахувати на 4-х чоловік.

Для салату необхідно підготувати продукти зі списку. Куряче філе я зварила заздалегідь.

Кубиками нарізати печериці.

Нагріти в сковороді трохи олії, викласти гриби і обсмажити до золотистого кольору. В самому кінці посолити і поперчити.

Поки гриби будуть обсмажувати, нарізати кубиками відварене філе.

Свіжий огірочок також нарізати кубиками.

На тарілку поставити формувальне кільце, викласти половину курячого філе, решта піде на другу порцію. Змастити курку майонезом.

Далі викласти половину печериць, їх можна не змащувати майонезом. Трохи притиснути печериці, вирівнюючи поверхню.

Потім викласти половину нарізаного огірка, трохи посолити. Змастити огірок майонезом.

Зверху викласти корейську моркву.

Зняти кільце і на іншій тарілці повторити всі верстви в тому ж порядку з решти продуктів. Прикрасити салат з корейською морквою по своєму смаку, і відразу можна подавати до столу.

Don't Miss! random posts ..