Млинці з гречаного борошна мають витончений смак без солодкуватого присмаку, як вівсяні. Вони виходять ніжними, гарного кавового відтінку.
Для приготування знадобиться:
- 2 склянки теплої кип’яченої води;
- 250 грам гречаного борошна;
- 2 яйця;
- Сіль, цукор до смаку.
Спосіб приготування:
У ємності збийте яйця до пишної консистенції. Залишіть на кілька хвилин.
У кип’ячену воду (температура води повинна бути близько 30 градусів) всипте цукор, додайте щіпку солі та гречане борошно.
Додайте до гречаної маси раніше збиті яйця. Все добре перемішайте.
Випікаємо млинці на змащеній олією сковороді. Кожен шар промазуємо вершковим маслом.