Пісні голубці з картоплею та грибами

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна 1 шт.
  • Картопля 5 шт.
  • Печериці 350 гр.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Укроп 2 ст.л.
  • Томатная паста 3 ст.л.
  • Сіль перець 1 ч.л.

Приготування:

Невеликий качан капусти відварити до напівготовності у підсоленій воді. Розібрати на листя. Відвар зарезервувати.

Картоплю очистити, відварити до готовності. Воду злити, картоплю потовкти товкачем. За смаком приправити сіллю та перцем.

Гриби нарізати тонкими пластинками, цибулю дрібно порізати. Обсмажити на олії до готовності. Сіль та перце за смаком.

Картопляне пюре змішати із обсмаженими грибами. Приправити свіжим кропом.

З капустяного листя зрізати потовщену частину. Начинити картопляним пюре, згорнути конвертиком.

У сковороді розігріти олію, обсмажити голубці з двох боків до рум’яної скоринки. Скласти в товстостінну каструлю або сотейник.

У невеликій кількості відвару, в якому варилася капуста, розвести томатну пасту та трохи солі. Залити голубці так, щоб рідина їх трохи прикрила. У каструлю додати лавровий лист, довести до кипіння, накрити кришкою та готувати на маленькому вогні 35-40 хвилин.

Don't Miss! random posts ..