Простий, але дуже ароматний вегетаріанський салат, в якому всі інгредієнти чудово поєднуються між собою.
Інгредієнти:
- яйця 3 штуки
- печериці 300 г
- Цибуля 1 штука
- Рослинна олія 1-2 ст. ложки
- сіль за смаком
- Мелений чорний перець за смаком
- Консервована або варена квасоля 250 г
- Консервована кукурудза 200-250 г
- майонез за смаком
- зелень за смаком
Приготування:
Яйця зваріть круто приблизно за 10 хвилин, остудіть і очистіть.
Тим часом не дуже дрібно порубати гриби і цибулю. Викладіть в сковороду з розігрітим маслом, приправити сіллю і перцем. Обсмажуйте, поки не випарується рідина.
Поріжте яйця. Додайте остиглі гриби, квасоля, кукурудзу, майонез і подріблену зелень і перемішайте.