Інгредієнти
- 4 яйця;
- 1 морква;
- 3 картоплини;
- 8-10 чернослівін;
- 3-4 стебла зеленої цибулі;
- 1 банка консервованої печінки тріски;
- 150 г майонезу;
- журавлина і гілочка зелені – для прикраси.
Приготування
Яйця, моркву і картоплю відваріть до готовності. Остудіть, почистіть, білки відокремити від жовтків. Потріть на крупній тертці або подрібніть ножем.
Чорнослив і зелену цибулю дрібно нарубати.
З печінки тріски злийте масло, після розімніть її виделкою.
Викладіть салат шарами в глибоку миску. Спочатку картопля, після печінку, зелену цибулю, моркву, чорнослив, білки і жовтки. Після кожного шару робіть сіточку з майонезу.
Прикрасьте зеленню і журавлиною. Перед подачею залиште на 15-20 хвилин в холодильнику.