Як приготувати смачний гарячий шоколад з вином червоним рецепт зі згущеним молоком.
Інгредієнти
- 1 стакан згущеного молока 7,5%
- 1 стакан сухого червоного вина
- 100 г темного або гіркого шоколаду
- 2 столові ложки лікеру амаретто (або 2 столові ложки цукру або кленового сиропу – кількість за смаком)
Як приготувати Гарячий шоколад з вином червоним рецепт
1. У каструлю налити молоко і вино, додати подрібнений шоколад і лікер або цукор.
2. Нагрійте на середньому вогні, постійно помішуючи віночком, поки інгредієнти не стануть теплими, гарячими, але не закипілої, шоколад розтане, і напій придбає однорідну кремоподібну консистенцію.
3. Час нагріву становить близько 4 хвилин. Розлийте по чашках або склянках і подавайте.