Салат з чорносливом і корейською морквою

Інгредієнти:

  • Чорнослив – 50 Грам
  • Відварна курка – 300 Грам
  • Майонез – За смаком
  • Сир твердий – 150 Грам
  • Яйце відварне – 3 Штуки
  • Морква по-корейськи – 100 Грам
  • Петрушка, кріп – За смаком

Приготування:

Підготуйте блюдо для подачі. В’ялений чорнослив промити, при необхідності розмочити. Нарізати соломкою. Викласти на блюдо.

Відварну курячу м’якоть нарізати і викласти поверх чорносливу. Змастити майонезом.

Морква по-корейський викласти наступним шаром.

Натріть на тертці твердий сир. Викладіть наступним шаром і змастіть майонезом.

Натріть на тертці варені яйця. Посипте зверху весь салат. Декорують салат на ваш смак. Можна просто викласти кілька гілочок кропу або петрушки.

Подайте салат до столу, охолодивши в холодильнику.

Don't Miss! random posts ..