Інгредієнти:
- Чорнослив – 50 Грам
- Відварна курка – 300 Грам
- Майонез – За смаком
- Сир твердий – 150 Грам
- Яйце відварне – 3 Штуки
- Морква по-корейськи – 100 Грам
- Петрушка, кріп – За смаком
Приготування:
Підготуйте блюдо для подачі. В’ялений чорнослив промити, при необхідності розмочити. Нарізати соломкою. Викласти на блюдо.
Відварну курячу м’якоть нарізати і викласти поверх чорносливу. Змастити майонезом.
Морква по-корейський викласти наступним шаром.
Натріть на тертці твердий сир. Викладіть наступним шаром і змастіть майонезом.
Натріть на тертці варені яйця. Посипте зверху весь салат. Декорують салат на ваш смак. Можна просто викласти кілька гілочок кропу або петрушки.
Подайте салат до столу, охолодивши в холодильнику.