Кабачки і помідори мариновані.
Соління і маринади власного приготування завжди збуджують апетит, особливо взимку. Недарма кажуть, що літо рік годує. Потрудившись влітку, ви не будете знати потреби взимку. Завжди приємно пригощати гостей консерваціями власного виготовлення і ділитися при цьому маленькими хитрощами, які є, безумовно, у кожного!
Інгредієнти:
- кабачки – 70 відсотків
- помідори – 30 відсотків
- вода – 1 літр
- сіль – 50 грам
- оцет яблучний – 100 грам
- цукровий пісок – 100 грам
- лист чорної смородини – 1 .. 2 шт. на кожну банку
- кріп і естрагон – за смаком
Приготування:
- Помідори вимити, наколоти біля плодоніжки.
- Кабачки вимити і нарізати кружечками, не очищаючи.
- Підготовлені овочі укласти в банки і залити киплячим маринадом, приготованим із зазначених інгредієнтів.
- Пропастерізувати 30 хвилин і закатати.