Асорті з кабачків і помідорів маринованих в банках

Кабачки і помідори мариновані.

Соління і маринади власного приготування завжди збуджують апетит, особливо взимку. Недарма кажуть, що літо рік годує. Потрудившись влітку, ви не будете знати потреби взимку. Завжди приємно пригощати гостей консерваціями власного виготовлення і ділитися при цьому маленькими хитрощами, які є, безумовно, у кожного!

Інгредієнти:

  • кабачки – 70 відсотків
  • помідори – 30 відсотків
  • вода – 1 літр
  • сіль – 50 грам
  • оцет яблучний – 100 грам
  • цукровий пісок – 100 грам
  • лист чорної смородини – 1 .. 2 шт. на кожну банку
  • кріп і естрагон – за смаком

Приготування:

  1. Помідори вимити, наколоти біля плодоніжки.
  2. Кабачки вимити і нарізати кружечками, не очищаючи.
  3. Підготовлені овочі укласти в банки і залити киплячим маринадом, приготованим із зазначених інгредієнтів.
  4. Пропастерізувати 30 хвилин і закатати.

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Don't Miss! random posts ..