Капуста маринована в гарячій заливці

Інгредієнти:

  • Капуста 1 великий качан
  • Морква 1 шт. (Середня)
  • На 1,5 літра води:
  • Сіль 4 ст.л.
  • Цукор 9 ст.л.
  • Рослинна олія 1 ст.
  • Оцет 9% 1 ст.
  • Лавровий лист 8-10 шт.
  • Перець чорний горошком 10-12 шт.

Приготування капусти:

Капусту миємо, ріжемо великими шматками, кладемо в каструлю.
Моркву чистимо, шаткуємо і викладаємо до капусти.

Додаємо горошини перцю і лавровий лист.
Готуємо заливку: у воду додаємо масло і оцет, сіль і цукор, доводимо до кипіння.

Заливаємо отриманою гарячої (але не киплячою) заливанням капусту, накриваємо кришкою і залишаємо в кімнаті на 2-3 дні.
Розкладаємо в банки і убираєм в холодильник

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Don't Miss! random posts ..