Консервація болгарського перцю

Цей чудовий рецепт консервації болгарського перцю повинен бути у кожної господині. Ароматний, хрусткий, в міру гострий і смачний перець можна подавати як закуску або як доповнення до м’ясних страв.

Інгредієнти:

  • Болгарський перець – 600 Грам
  • Цукор – 1 ст. ложка
  • Сіль – 1 Чайна ложка
  • Оцет 9% – 30 мілілітрів
  • Кріп – 2-3 Штук
  • Часник – 2-3 зубчики
  • Запашний перець – 3-5 Штук
  • Лавровий лист – 1-2 Штук
  • Листя вишні – 1-2 Штук
  • Гірчиця в зернах – 1-2 Чайних ложок (суха)

Кількість порцій: 3-4

Як приготувати:

Насамперед моєму перці, листя вишні і зелень. Потім просушують їх за допомогою кухонного рушники. Нарізаємо м’яку частину перцю невеликий соломкою, а насіння і плодоніжки викидаємо.

На дно банки викладаємо часник, листя вишні і лаврові листи, кріп, запашний перець і гірчицю.

Далі закладаємо нарізану перець до самого горлечка банки, злегка утрамбовувавши. Потім заливаємо в банку окріп і накриваємо кришкою. Ми залишаємо в такому стані на 10 хвилин.

Далі рідину зливаємо в каструлю. Кип’ятимо, додавши сіль і цукор, а потім знову заливаємо в банку і додаємо оцет. Закручуємо банку кришкою, перевертаємо і вкриваємо ковдрою до повного охолодження.

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Don't Miss! random posts ..