Курка з ананасами в томатному соусі

Соковиті шматочки курки в хорошій компанії: червоний перець , цибуля , ананас , часник , ніжний томатний соус … плюс паста, рис чи крупа – все чудово на смак і ситно!

Готується блюдо просто і швидко. Вона смачна для всієї родини. Вона барвистий і заохочує його їсти 🙂

Це найкраще, коли подається на відкритому повітрі! Смачного 🙂

Інгредієнти:

  • 600 грам курячого філе
  • порошку солодкого перцю
  • чилі
  • імбир
  • куркума
  • сіль
  • чорний перець
  • 2 столові ложки картопляного борошна
  • 2 столові ложки олії
  • 20-40 грам цибулі (вага після очищення)
  • 30 грам червоного перцю (вага після очищення)
  • 200грам ананасів (свіжих або консервованих)
  • 2 зубчики часнику
  • 1 склянка води
  • 1-2 столові ложки томатної пасти
  • орегано
  • майоран

До прикраси:

  • кунжут

Спосіб приготування:

Куряче філе промити, обсушити і нарізати великими кубиками. Посипте дрібкою солодкої паприки, чилі, імбиру, куркуми, сіллю та чорного перцю. Додайте картопляне борошно і все перемішайте.

У сковороді розігріваємо олію, перекладаємо шматочки курки і обсмажуємо з кожного боку.

Цибулю почистити, промити і нарізати великими кубиками. Червоний перець нарізати кубиками, очистити, промити і також нарізати великими кубиками. Потім викладаємо їх разом до курки, перемішуємо і смажимо, поки цибуля не стане прозорою.

Наріжте ананас великими кубиками. Часник очистити від лушпиння, промити і подрібнити. Викласти разом з ананасом в овочі з м’ясом. Перемішайте і варіть разом 2 хвилини, потім додайте воду і доведіть до кипіння.

Додайте томатну пасту, все перемішайте і тушкуйте під кришкою на слабкому вогні близько 7 хвилин. На завершення додайте щіпку орегано і майорану і приправте сіллю і чорним перцем за смаком.

Подавайте з рисом, крупою або улюбленою локшиною.

Смачного.

Don't Miss! random posts ..