Соковиті шматочки курки в хорошій компанії: червоний перець , цибуля , ананас , часник , ніжний томатний соус … плюс паста, рис чи крупа – все чудово на смак і ситно!
Готується блюдо просто і швидко. Вона смачна для всієї родини. Вона барвистий і заохочує його їсти 🙂
Це найкраще, коли подається на відкритому повітрі! Смачного 🙂
Інгредієнти:
- 600 грам курячого філе
- порошку солодкого перцю
- чилі
- імбир
- куркума
- сіль
- чорний перець
- 2 столові ложки картопляного борошна
- 2 столові ложки олії
- 20-40 грам цибулі (вага після очищення)
- 30 грам червоного перцю (вага після очищення)
- 200грам ананасів (свіжих або консервованих)
- 2 зубчики часнику
- 1 склянка води
- 1-2 столові ложки томатної пасти
- орегано
- майоран
До прикраси:
- кунжут
Спосіб приготування:
Куряче філе промити, обсушити і нарізати великими кубиками. Посипте дрібкою солодкої паприки, чилі, імбиру, куркуми, сіллю та чорного перцю. Додайте картопляне борошно і все перемішайте.
У сковороді розігріваємо олію, перекладаємо шматочки курки і обсмажуємо з кожного боку.
Цибулю почистити, промити і нарізати великими кубиками. Червоний перець нарізати кубиками, очистити, промити і також нарізати великими кубиками. Потім викладаємо їх разом до курки, перемішуємо і смажимо, поки цибуля не стане прозорою.
Наріжте ананас великими кубиками. Часник очистити від лушпиння, промити і подрібнити. Викласти разом з ананасом в овочі з м’ясом. Перемішайте і варіть разом 2 хвилини, потім додайте воду і доведіть до кипіння.
Додайте томатну пасту, все перемішайте і тушкуйте під кришкою на слабкому вогні близько 7 хвилин. На завершення додайте щіпку орегано і майорану і приправте сіллю і чорним перцем за смаком.
Подавайте з рисом, крупою або улюбленою локшиною.
Смачного.