Новорічні Рибні кульки на закуску хрумкі зовні ніжні всередині

Ніжні всередині та хрумкі зовні рибні кульки сподобаються всім. Це чудовий перекус, їх можна взяти із собою на природу. Добре поєднуються зі свіжими овочами та листям салату.

Знадобиться:

На 5 порцій

  • 2 банки консервованої риби у власному соку,
  • 500 г картоплі,
  • 2 скибочки білого хліба,
  • 2 яйця,
  • 1 цибулина,
  • 3 ст. ложки борошна,
  • панірувальні сухарі,
  • 1 пучок зелені петрушки,
  • сіль, мелений чорний перець за смаком,
  • олія для смаження.

Приготування:

Картоплю вимити, залити холодною водою, довести до кипіння та варити близько 20 хвилин. Воду злити, дати картоплі трохи охолонути, очистити її та пюрувати за допомогою блендера.

Хліб наламати та замочити у теплій воді. Цибулю очистити і дрібно нарізати. Зелень петрушки нарубати.

Потім хліб віджати, змішати з консервованою рибою та картоплею, цибулею, зеленню та одним сирим яйцем. Посолити, поперчити.

З отриманої маси скачати невеликі кульки (трохи більше волоського горіха). Обваляти їх у борошні, вмочити з усіх боків у яйці, що залишилося, і запанувати в сухарях.

Розігріти на сковороді олію і смажити кульки при постійному помішуванні до золотистої скоринки.

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Інші рецепти для вас:
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Don't Miss! random posts ..