Рибна страва завжди користується популярністю, а ось способи її приготування існують різні. Пропонуємо вам варіант з грибами та сирною скоринкою. Смачного!
Знадобиться:
- 2 філе риби,
- по 2 цибулини та яйця,
- 150 мл сметани,
- 300 г печериць,
- 150 г твердого сиру,
- сіль, перець за смаком,
- 0,5 ст. ложки лимонного соку,
- борошно, олія.
Для прикраси:
- зелень петрушки,
- 0,5 лимона,
- солоні огірки,
- граната зерна.
Приготування:
Філе риби розрізати навпіл, посолити, поперчити і збризкати соком. Гриби нарізати пластинками, обсмажити в олії. Цибулю нарізати кільцями, обваляти в борошні і обсмажити в олії до золотистого кольору. Викласти цибулю та гриби на паперовий рушник, щоб видалити зайву олію.
Рибу обваляти в борошні і обсмажити з обох боків. Також викласти на паперовий рушник.
Яйця відварити круто, очистити, нарізати кружальцями.
Деко застелити пергаментним папером, змастити його олією. Викласти на деко рибу, а зверху викласти шарами цибулю, гриби та яйця. Полити сметаною та посипати тертим сиром.
Поставити лист з рибою в духовку, нагріту до +200 ° С, на 10-15 хвилин до розплавлення сиру. Прикрасити готову страву зеленню петрушки, огірками, скибочками лимона та зернами гранату.