Новорічні рибні страви – Риба з апетитною сирною скоринкою

Рибна страва завжди користується популярністю, а ось способи її приготування існують різні. Пропонуємо вам варіант з грибами та сирною скоринкою. Смачного!

Знадобиться:

  • 2 філе риби,
  • по 2 цибулини та яйця,
  • 150 мл сметани,
  • 300 г печериць,
  • 150 г твердого сиру,
  • сіль, перець за смаком,
  • 0,5 ст. ложки лимонного соку,
  • борошно, олія.

Для прикраси:

  • зелень петрушки,
  • 0,5 лимона,
  • солоні огірки,
  • граната зерна.

Приготування:

Філе риби розрізати навпіл, посолити, поперчити і збризкати соком. Гриби нарізати пластинками, обсмажити в олії. Цибулю нарізати кільцями, обваляти в борошні і обсмажити в олії до золотистого кольору. Викласти цибулю та гриби на паперовий рушник, щоб видалити зайву олію.

Рибу обваляти в борошні і обсмажити з обох боків. Також викласти на паперовий рушник.
Яйця відварити круто, очистити, нарізати кружальцями.

Деко застелити пергаментним папером, змастити його олією. Викласти на деко рибу, а зверху викласти шарами цибулю, гриби та яйця. Полити сметаною та посипати тертим сиром.
Поставити лист з рибою в духовку, нагріту до +200 ° С, на 10-15 хвилин до розплавлення сиру. Прикрасити готову страву зеленню петрушки, огірками, скибочками лимона та зернами гранату.

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Інші рецепти для вас:
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Don't Miss! random posts ..