Бажаєте здивувати гостей в новрічну ніч? Тоді зверніть увагу на цей рецепт риби під омлетом у горщиках. У ньому є також і картопля, так що страва виходить досить ситною. Гості будуть вам вдячні. Адже вони ще такого не пробували. Насолоджуйтесь новим смаком!
Знадобиться:
- 600 г філе лосося,
- 2 цибулини,
- 5 картоплин,
- 8 яєць,
- 125 мл жирних вершків,
- 3 ст. ложки борошна,
- сіль, перець та зелень петрушки за смаком,
- рослинна олія.
Приготування:
Рибу нарізати маленькими шматочками, посолити і поперчити, обваляти в борошні і обсмажувати на сковороді з олією 5 хвилин.
Цибулю нарізати півкільцями, обваляти в борошні і обсмажувати на сковороді з олією 3 хвилини.
Викласти рибу та цибулю в горщики. Картопля очистити, вимити, нарізати четвертинками і відварити в киплячій підсоленій воді до напівготовності.
Потім воду злити, а картопля обсмажити на олії до готовності і викласти в горщики поверх риби та цибулі.
Яйця збити міксером із вершками і полити сумішшю вміст горщиків. Посипати рубаною зеленню і запікати в духовці 20 хвилин при +180°С.