Новорічні рибні страви Горбуша в горщиках Гості залишаться задоволені

Бажаєте здивувати гостей в новрічну ніч? Тоді зверніть увагу на цей рецепт риби під омлетом у горщиках. У ньому є також і картопля, так що страва виходить досить ситною. Гості будуть вам вдячні. Адже вони ще такого не пробували. Насолоджуйтесь новим смаком!

Знадобиться:

  • 600 г філе лосося,
  • 2 цибулини,
  • 5 картоплин,
  • 8 яєць,
  • 125 мл жирних вершків,
  • 3 ст. ложки борошна,
  • сіль, перець та зелень петрушки за смаком,
  • рослинна олія.

Приготування:

Рибу нарізати маленькими шматочками, посолити і поперчити, обваляти в борошні і обсмажувати на сковороді з олією 5 хвилин.
Цибулю нарізати півкільцями, обваляти в борошні і обсмажувати на сковороді з олією 3 хвилини.

Викласти рибу та цибулю в горщики. Картопля очистити, вимити, нарізати четвертинками і відварити в киплячій підсоленій воді до напівготовності.

Потім воду злити, а картопля обсмажити на олії до готовності і викласти в горщики поверх риби та цибулі.
Яйця збити міксером із вершками і полити сумішшю вміст горщиків. Посипати рубаною зеленню і запікати в духовці 20 хвилин при +180°С.

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Інші рецепти для вас:
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Don't Miss! random posts ..