Гранатовий салат на святковому столі виглядає дуже привабливо та смачно. Порадуйте близьких незвичайною новинкою серед салатів, він легко готується та дуже приємний на смак.
Інгредієнти для салату:
- 1 частина курячого філе
- Куряче яйце – 1 штука
- Цибуля 1 штука
- Стиглий Гранат 0,5 штуки
- Волоські горіхи 15гр.
- Сир твердий 50 гр.
- Йогурт несолодкий
- Соняшникова олія.
Приготування: Гранатового салату:
Спочатку потрібно відварити куряче філе, охолодити та порізати. Яйце відварити порізати кубиками.
Нарізати дрібними шматочками цибулю і обсмажити на сонячному маслі до золотистої скориночки. Сир дрібно натерти. Акуратно відокремити зерна граната від шкірки.
Салат викладається шарами і кожен шар салату змащуємо йогуртом: салат можна змащувати сметаною, майонезом на смак любителя.
- Відварене куряче філе, йогурт.
- Обсмажену цибулю, йогурт.
- Зерна граната, йогурт.
- Волоські горіхи, йогурт.
- Варене яйце, йогурт.
- Твердий сир. йогурт.
- Зерна граната.
Готовий салат ставимо в холодильник, щоб просочився і став смачнішим, а тоді вже подавайте до святкового столу.