[vc_row][vc_column][vc_column_text]
Інгредієнти
- 2 яйця;
- 3 столові ложки рису;
- 200 г філе курячої грудки;
- 1 цибулина;
- 2 помідори;
- 70-80 г маслин;
- майонез – до смаку;
- 1 стебло зеленої цибулі або огірка на гілочку.
Приготування
Яйця відварити круто за 10 хвилин, рис і філе – до готовності.
Куряче м’ясо, цибулю, помідори і маслини наріжте невеликими шматочками. Білки і жовтки окремо натріть на крупній або середній тертці.
Помістіть на плоску тарілку рис так, щоб вийшли образ Снігура, і змастіть майонезом. Далі викладіть курку, цибулю, жовтки і білки. Після кожного шару, крім білкового, змащуйте соусом. З помідорів викладіть грудку і дзьоб Снігура, з маслин – голову, крила і хвіст. З цибулі або огірка зробіть гілочки.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]