Паштет з печінки тріски

Ця проста закуска виходить особливо смачною і ароматною завдяки вареної моркви, яєць і цибулі.

Інгредієнти:

  • морква 1 штука
  • яйця 3 штуки
  • Цибуля 1 штука
  • Печінка тріски 250 г
  • сіль за смаком
  • Мелений чорний перець за смаком
  • Лимонний сік 1 ст. ложка

Приготування:

Відваріть моркву до м’якості за 30-40 хвилин. Яйця зваріть круто за 10 хвилин.

Як і скільки варити моркву

Остудіть інгредієнти і очистіть.

Поріжте моркву, яйця і цибулю. Подрібніть цибулю в блендері.

Додайте моркву, яйця і печінку тріски. Збийте до однорідності.

Приправте сіллю, перцем і лимонним соком і збийте ще раз.

Don't Miss! random posts ..