Рецепти на великдень котлети з моцарелою

Інгредієнти:

  • – Яловичина – 500 г
  • – Свинина – 250 г
  • – Цибуля ріпчаста – 200 г
  • – Часник зубчики – 3-4 зубчики
  • – Батон 100 г
  • – Сіль перець за смаком
  • – Сир моцарела міні – 150 г
  • – Панірувальні сухарі – 100 г
  • – Рослинна олія для смаження – 50 мл

Приготуваня:

М’якоть свинини і яловичини пропустіть через м’ясорубку разом з цибулею, часником і замоченим у воді батоном без скоринки. Беріть фарш руками, змоченими в холодній воді, формуйте котлетки, поміщаючи в цент кожної кульку моцарелли. Обкатайте всі котлети в сухарях.

Розігрійте на сковороді олію і обсмажте котлети з усіх боків, не накриваючи кришкою до готовності. Сухарі повинні стати рум’яними і хрусткими. Подавайте до столу. Соковиті, духмяні котлетки з ніжним сирним “серцем” будуть вам до смаку! Смачного 🙂

Don't Miss! random posts ..