Інгредієнти:
- – Яловичина – 500 г
- – Свинина – 250 г
- – Цибуля ріпчаста – 200 г
- – Часник зубчики – 3-4 зубчики
- – Батон 100 г
- – Сіль перець за смаком
- – Сир моцарела міні – 150 г
- – Панірувальні сухарі – 100 г
- – Рослинна олія для смаження – 50 мл
Приготуваня:
М’якоть свинини і яловичини пропустіть через м’ясорубку разом з цибулею, часником і замоченим у воді батоном без скоринки. Беріть фарш руками, змоченими в холодній воді, формуйте котлетки, поміщаючи в цент кожної кульку моцарелли. Обкатайте всі котлети в сухарях.
Розігрійте на сковороді олію і обсмажте котлети з усіх боків, не накриваючи кришкою до готовності. Сухарі повинні стати рум’яними і хрусткими. Подавайте до столу. Соковиті, духмяні котлетки з ніжним сирним “серцем” будуть вам до смаку! Смачного 🙂