Різдвяний салат з печінки тріски з чорносливом

Інгредієнти

  • 4 яйця;
  • 1 морква;
  • 3 картоплини;
  • 8-10 чернослівін;
  • 3-4 стебла зеленої цибулі;
  • 1 банка консервованої печінки тріски;
  • 150 г майонезу;
  • журавлина і гілочка зелені – для прикраси.

Приготування

Яйця, моркву і картоплю відваріть до готовності. Остудіть, почистіть, білки відокремити від жовтків. Потріть на крупній тертці або подрібніть ножем.

Чорнослив і зелену цибулю дрібно нарубати.

З печінки тріски злийте масло, після розімніть її виделкою.

Викладіть салат шарами в глибоку миску. Спочатку картопля, після печінку, зелену цибулю, моркву, чорнослив, білки і жовтки. Після кожного шару робіть сіточку з майонезу.

Прикрасьте зеленню і журавлиною. Перед подачею залиште на 15-20 хвилин в холодильнику.

Don't Miss! random posts ..