Складові:
- Копчена курка (стегно) – 1 шт.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Помідори чері – 100 г
- Зелений салат (кілька видів) – 100 г
- Куряче яйце – 1 шт.
- Огірок – 1 шт.
- Майонез — 1 ст.л.
Приготування: 15 хвилин
Огірок і перець наріжте соломкою, а салатне листя порвіть на рівномірні шматочки. Салат можна нарізати, але професійні кухарі знаходять такий спосіб неправильним.
Зніміть з стегенця шкірку і наріжте соломкою м’ясо. У глибокій мисці змішайте спочатку салат та болгарський перець, потім додайте огірок та курку.
Заправте вміст майонезом, перемішайте. Викладіть салат на блюдо, прикрасьте томатами чері та половинкою яйця.