Стейки з червоної риби

[vc_section][vc_row][vc_column][vc_column_text]Стейки з білої і червоної риби зараз переживають пік популярності. Подібні страви є в меню будь-якого ресторану. Однак щоб побалувати себе смачною рибкою, необов’язково йти в кафе. Адже приготувати такі стейки за лічені хвилини можна і вдома.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_gallery type=”image_grid” images=”190,191,193″ img_size=”250×250″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Інгредієнти:

  • Стейки сьомги – 2шт.
  • Сіль – за смаком
  • Спеція для риби
  • Оливква олія – 25г.
  • Лимон – 1шт

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Форму для запікання застилає фольгою, змащуємо дно половиною оливковим масла. Лист фольги беріть такого розміру, щоб перед запіканням вистачило загорнути рибу.

Викладаємо на дно розмарин, порізаний корінь імбиру.

Кладемо зверху порційні стейки риби, солимо і додаємо спеції.

На кожен стейк зверху кладемо по часточці солоного лимона. Збризгуємо все іншим маслом.

Загортаємо рибу в конвертик з фольги і ставимо на 20 хвилин в розігріту до 200 градусів за Цельсієм духовку.

Після 20 хвилин в духовці у фользі дістаємо і розгортаємо рибу. Щоб рибка підрум’янилася, ставимо ще на 10 хвилин під гриль або в підігріту ще на кілька градусів духовку.

Стейки готові, подаємо з улюбленим салатом або гарніром.

[/vc_column_text][vc_gallery type=”image_grid” images=”194,191,193″ img_size=”250×250″][/vc_column][/vc_row][/vc_section]

Don't Miss! random posts ..