Інгредієнти:
Філе малосольною сьомги – 300 м
Лук – 1-2 шт.
Яйця – 2 шт.
Морква – 1 шт.
Буряк – 2 шт.
Картопля – 2 шт.
Майонез – 200 г.
Спосіб приготування:
Відварити всі овочі, яйця, остудити, почистити.
Натерти на крупній тертці. Цибулю дрібно нарізати.
Поставити на тарілку салатну кільце і викладати салат шарами: Шар буряків, змастити майонезом. Зверху викласти моркву, потім картопля, змастити майонезом. Потім яйця, цибуля, змастити майонезом.
На самий верх викласти сьомгу нарізану шматками або скибочками.
Прикрасити на свій смак, бажанням. Поставити салат в холодильник на пару годин, щоб добре просочився. Перед подачею на стіл обережно зняти кільце.
Смачного!