Тушкована курка з овочами

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Інгредієнти:

  • Філе куряче 800 грам
  • Цибуля ріпчаста 3-4 головки
  • Перець болгарський 600 грам
  • Картопля 1 кг
  • Масло рослинне для смаження
  • Зелень 1 пучок
  • Часник 2-4 зубчики
  • Сметана 2 столові ложки
  • Кетчуп 2 столові ложки
  • Сіль і чорний перець за смаком

Спеції та приправи:

  • коріандр мелений 1 чайна ложка
  • хмелі-сунелі 1 чайна ложка
  • уцхо 0,5 чайної ложки
  • часник сухий 0,5 чайної ложки
  • сумах щіпка

Як приготувати тушковану курку з овочами рецепт:

Картопля дуже добре промити під проточною водою. Чи не очищати від шкірки. Нарізати крупно часточками.

Обсмажити картоплю в маслі і залишити поки в сторону.

Філе куряче дуже крупно нарізати. Додати сметану, кетчуп. Добре перемішати, і залишити на хвилин 30 для маринування.

Цибуля ріпчаста дуже крупно порізати.

Розігріти масло в сковороді або в казані і на сильному вогні обсмажуємо цибулю ріпчасту. Цибулю злегка присолити. Обсмажуємо хвилин 7-10.

Перець болгарський нарізати крупно довільно.

Додати до цибулі. Обсмажуємо хвилин 5.

Додаємо філе куряче до овочів. Продовжуємо обсмажувати на сильному вогні, помішуючи. Накрити кришкою на 3-4 хвилини.

Потім додати картоплю, часник через тертку, всі спеції і приправу (крім сумаху). Перемішати акуратно. Накрити кришкою ще на 3-4 хвилини.

Додати рубану зелень. Перемішати і вимкнути вогонь.

Викласти спекотне в баранчик або в тарілку. Оформити білим цибулею і посипати сумах.

Смачного :-))[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Категоря:
Мясні страви

Don't Miss! random posts ..