Вино з чорноплідної горобини домашнє вино наливка

Це вино є моєю своєрідною «візитною карткою»: я роблю його з даного рецептом вже який рік поспіль. І роблю, в першу чергу, для гостей, адже жодного разу хто-небудь, не сказав, що вино вийшло погано … Правда, деякі вважають його наливкою або настоянкою … Що ж, кому як подобається, головне, що ви завжди будете раді почастувати їм своїх гостей !!!

Інгредієнти:

  • вода – 1 л
  • чёрноплодная горобина – 1 стакан
  • вишневі листя – 80 штук
  • цукровий пісок – 1 склянка
  • лимонна кислота – 0,5 чайної ложки
  • горілка – 0,5 л

Приготування:

  1. Ягоди чорноплідної горобини перебрати, промити, залити водою, додати вишневі листя і варити 10 хвилин з моменту закипання на малому вогні.
  2. Остудити, віджати, процідити через марлю і друшляк.
  3. Додати цукор, лимонну кислоту і 15 хв. варити на невеликому вогні.
  4. Остудити, додати 0,5 л горілки і перемішати.
  5. Розлити по графині або пляшках і зберігати при кімнатній температурі.

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Don't Miss! random posts ..