Яблучний джем з імбиром і корицею

Незвичайний джем, що поєднує солодкість і прянощі, не тільки підсолодить чаювання, але і зміцнить здоров’я.

Склад необхідних продуктів:

  • Свіжий імбир 40 г
  • Кориця 1 ч. Ложка
  • Яблука 1 500 г
  • Лимон 1 штука
  • Вода 500 мл
  • Цукор 1 300 г

Рецепт яблучного джему з імбиром і корицею:

  1. Яблука миємо, видаляємо серцевину і нарізаємо фрукти на невеликі шматочки.
  2. Викладаємо їх у каструлю, де будемо готувати варення. Додаємо лимонний сік і терту цедру, воду і натертий на дрібній тертці імбир.
  3. Доводимо до кипіння і варимо до тих пір, поки яблука не стануть м’якими.
  4. Потім пробиваємо масу блендером і знову доводимо до кипіння. Всипаємо цукор, корицю і варимо ще 20-30 хвилин або до тієї консистенції, яка вам необхідна.
  5. Гарячий джем більш рідкий, ніж після охолодження. Щоб перевірити реальну густоту, поставте блюдце в холодильник або морозилку, потім дістаньте і капніть на нього парочку крапель джему. Якщо він тече, як вода, значить, дуже рідкий. Якщо ж стає в’язким, як мед, то джем можна вимикати.
  6. Готовий джем розподіляємо по заздалегідь підготовленим стерилізованих банках і закочує їх кришками.

Ці чудові рецепти смачних, густих, ароматних і цитрусових, з пряними добавками, красивих і яскравих яблучних заготовок, допоможуть нашим передплатниці і гостям сайту виділити для себе більш сподобалися і полюбилися варіанти. Готуйте з радістю і насолоджуйтеся улюбленими смаками всю зиму. Приємного всім апетиту!

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Don't Miss! random posts ..