Полуниця у власному соку – дуже економний метод заготівлі полуниці запас. Цукор дається по мінімуму. Термічна обробка теж мінімальна. Після відкритя банки дуже тонкий і смачний полуничний аромат пробудить ваші спогади про теплих літніх днях, про чудову грядці з полуницею, так викоханої вами. Смак цієї страви теж чудовий. Таку полуницю можна вживати замість соку, навіть ще краще буде, адже ягоди тут не піддаються механічній обробці. Готуйте і їжте на здоров’я.
Інгредієнти:
- полуниця – 3,5 кг
- цукор – 0,4 кг
інструкції:
- Полуницю очистити, помити, засипати цукром.
- Відразу ж слід поставити ягоди на вогонь. При частому помішуванні довести до кипіння і розлити в стерильні банки. Закатати стерильними кришками.