Як приготувати полуницю у власному соку рецепти консервації

Полуниця у власному соку – дуже економний метод заготівлі полуниці запас. Цукор дається по мінімуму. Термічна обробка теж мінімальна. Після відкритя банки дуже тонкий і смачний полуничний аромат пробудить ваші спогади про теплих літніх днях, про чудову грядці з полуницею, так викоханої вами. Смак цієї страви теж чудовий. Таку полуницю можна вживати замість соку, навіть ще краще буде, адже ягоди тут не піддаються механічній обробці. Готуйте і їжте на здоров’я.

Інгредієнти:

  • полуниця – 3,5 кг
  • цукор – 0,4 кг

інструкції:

  1. Полуницю очистити, помити, засипати цукром.
  2. Відразу ж слід поставити ягоди на вогонь. При частому помішуванні довести до кипіння і розлити в стерильні банки. Закатати стерильними кришками.

Don't Miss! random posts ..