Закуска в мексиканському стилі Дип-соус 6 шарів

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ця закуска в мексиканському стилі являє собою шість шарів смакоти, які потрібно загрібати чіпсами з тортильи і насолоджуватися їх дивовижним поєднанням.

Відмінне частування для домашніх вечірок. Можна приготувати в загальній великій формі або в порційних формочках на кожного гостя.

Перший шар – це паста з консервованої квасолі, збитою в блендері з часником і порошком чилі.

Далі по черзі слідують: тертий чеддер, гуакамоле, листя салату романо, помідори і зелену цибулю.

Закуска цікавіше буде виглядати в прозорих скляних формах, де видно всі її шари.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Інгредієнти до рецептом:

  • 2 зубчики часнику
  • 2 ч. Л. крупнозернистою солі
  • 1 банка (425 гр.) Консервованої чорної квасолі, промитої
  • 1 банка (425 гр.) Консервованої квасолі Пінто, промитої
  • 2 ч. Л. порошку чилі
  • 2 ст. л. води
  • 1 ст. л. оливкового масла extra-virgin
  • 2 ст. тертого Чеддер зі зниженим вмістом жиру
  • 2 стиглих авокадо,
  • бажано Хасс 1 халапеньйо, очищений від плодоніжки, дрібно порізаний (залиште насіння, якщо любите погостріше)
  • 2 ст.л нарізаного салату романо
  • 1,5 ст.л нежирного натурального йогурту, бажано грецького
  • 0,5 ст. свіжої кінзи (листя і трохи стебел), крупно посіченою + додатково для подачі 3 стиглих середніх помідора, нарізаних кубиками
  • 5 пірь зеленої цибулі, тонко нарізаних
  • Печені чіпси з тортильї, для подачі

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Приготування страви за рецептом:

На обробній дошці роздавите зубчики часнику, посипте 1 ч. Л. солі і розімніть плоскою стороною великого ножа, до консистенції пасти з шматочками.

Покладіть часник, квасолю, порошок чилі, воду і оливкове масло в чашу кухонного комбайна і збийте до однорідної консистенції. Викладіть на дно 2-літрової форми або в порційні формочки. Зверху квасоляну суміш посипте сиром.

Розріжте навпіл авокадо, видаліть кісточки і розімніть їх в маленькій мисці з халапеньйо і ще 1 ч. Л. солі. Викладіть поверх сиру шар авокадо і посипте листям салату. Змішайте йогурт з кінзою і викладіть на листя салату.

Додайте шар помідорів і, нарешті, посипте зеленою цибулею. Поставте в холодильник до готовності до подачі. Посипте декількома гілочками кінзи і подавайте з чіпсами.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Категоря:
Соуси

Don't Miss! random posts ..