Нам знадобиться:
- 3 солодких перця середнього розміру
- 1 велика цибулина
- 1 куряче філе
- 250 г свіжих печериць
- 1 ст. л. сметани
- 100 г сиру
- сіль перець зелень для прикраси
- рослинне масло для смаження
Приготування:
Варіація на тему фаршированого перцю і жульєну в одній страві! Запечені перці з куркою і грибами – дуже класна і смачна страва, яка неодмінно прикрасить ваш стіл!
1. Цибулю очистити, порізати і обсмажити на олії до м’якості.
2. Додати дрібно нарізане куряче філе, обсмажувати, поки курка не перестане бути рожевою.
3. Додати нарізані гриби, обсмажувати, поки гриби не зменшуватися в розмірі.
4. Сир натерти на тертці.
5. Додати в сковороду 1 ст. л. сметани і половину від загальної кількості сиру, перемішати. Посолити і поперчити за смаком.
6. Перець вимити, розрізати навпіл і акуратно видалити насіння і ніжку. Викласти в форму для запікання.
7. Наповнити перці начинкою. Поставити в прогріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин, потім перці дістати, посипати тертим сиром і повернути в духовку ще на 5 хвилин.
8. Прикрасити зеленню і подавати до столу гарячими! Смачного!