Запечені перці з куркою і грибами

Нам знадобиться:

  • 3 солодких перця середнього розміру
  • 1 велика цибулина
  • 1 куряче філе
  • 250 г свіжих печериць
  • 1 ст. л. сметани
  • 100 г сиру
  • сіль перець зелень для прикраси
  • рослинне масло для смаження

Приготування:

Варіація на тему фаршированого перцю і жульєну в одній страві! Запечені перці з куркою і грибами – дуже класна і смачна страва, яка неодмінно прикрасить ваш стіл!

1. Цибулю очистити, порізати і обсмажити на олії до м’якості.

2. Додати дрібно нарізане куряче філе, обсмажувати, поки курка не перестане бути рожевою.

3. Додати нарізані гриби, обсмажувати, поки гриби не зменшуватися в розмірі.

4. Сир натерти на тертці.

5. Додати в сковороду 1 ст. л. сметани і половину від загальної кількості сиру, перемішати. Посолити і поперчити за смаком.

6. Перець вимити, розрізати навпіл і акуратно видалити насіння і ніжку. Викласти в форму для запікання.

7. Наповнити перці начинкою. Поставити в прогріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин, потім перці дістати, посипати тертим сиром і повернути в духовку ще на 5 хвилин.

8. Прикрасити зеленню і подавати до столу гарячими! Смачного!

Don't Miss! random posts ..