Шашлики з баранини в цибульному маринаді

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ці шашлики з філе ягняти виходять соковитими і апетитними і наповнені середземноморським смаком завдяки маринаду з цибулевого соку з сушеним орегано і зирой.

Залиште шматки м’яса маринуватися протягом мінімум 1 години, а краще на ніч, потім насадити на шампури і посмажте на грилі або на мангалі до середньої прожарювання, намагаючись не пересушити ніжну баранину.

Подавайте шашлики з грецьким соусом татарський, більш освіжаючою і корисною альтернативою традиційному кетчупу.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Інгредієнти до рецептом:

700 гр. філе ягняти, обріжте і наріжте кубиками по 5 см. (приблизно 30 шматків)
1 велика цибуля, розрізану на 4 частини
1,5 ч. Л. сушеного орегано
1 ч. Л. меленої зіри
Рослинна олія, для смаження
Пластівці солі, для посипання
Соус татарський, для подачі[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Приготування страви за рецептом:

Подрібніть цибулю в кухонному комбайні до отримання однорідної пюре. Протріть через дрібнопористий сито над середньої мискою.

Вмішайте в цибульний сік орегано, зіру і по 0,5 ч. Л. крупнозернистою солі і свежемолотого чорного перцю.

Додайте баранину, перемішайте. Накрийте і поставте в холодильник мінімум на 1 годину або на ніч.

Розігрійте гриль і змастіть рослинним маслом. Вийміть баранину з маринаду і насадити шматки на 4 металевих шампура.

Смажте на грилі, періодично повертаючи, приблизно 8 хвилин для середньої прожарювання. Посипте пластівцями солі і подавайте шашлики з баранини з соусом татарський.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Соус татарський

1 маленький натертий огірок Дрібно нарізані листя 1 пучка свіжої м’яти
Дрібно нарізані листя 1 пучка свіжого кропу
Цедра 1 лимона 1 ст. натурального йогурту сіль.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Інші рецепти для вас:
· · · ·
Категоря:
Мясні страви

Don't Miss! random posts ..