Інгредієнти до рецептом:
- Три банки (по 430 гр.) Консервованих протертих помідорів
 - 3 – 4 зубчики часнику, подрібненого
 - 1 середня головка ріпчастої цибулі, дрібно нарізана
 - 1/2 ст. білого вина (або курячого бульйону)
 - Сіль і мелений перець щіпка цукру
 - Оливкова олія
 - Листя свіжої петрушки
 - Листя свіжого базиліка
 
Приготування страви за рецептом:
Налийте столову ложку оливкової олії, в гарячу сковороду, нагріту до помірно високої температури, додайте часник і нарізану цибулю і трохи обсмажте.
Тепер додайте вино (або курячий бульйон), готуйте, помішуючи, поки рідина не зменшиться наполовину.
Додайте подрібнені помідори і перемішайте. Додайте сіль і перець за смаком, і дрібку цукру.
Зменшіть вогонь до мінімуму і тушкуйте соус марінара протягом 30 хвилин. До кінця приготування, наріжте свіжу петрушку і базилік і додайте її в соус за смаком, перемішайте.

            
             
            


