Мясний рулет по домашньому

Пармезан, соус марінара, запашний базилік і часник надають цьому домашньому м’ясного рулету чудовий італійський смак і аромат.

Його основа – яловичий фарш. Змішайте його з іншими інгредієнтами мітлофа, сформуйте буханки викладіть у форму для хліба, змастіть поверхню томатним соусом, щоб вийшла солодко-пряна скоринка, і запечіть до готовності.

Щоб мітлоф був соковитим всередині, бажано використовувати миттєвий термометр для м’яса і запікати до зазначеної в рецепті температури.

Подавайте його з макаронами, рисом, тушкованими овочами або просто наріжте скибочкам і покладіть на хліб.

Інгредієнти до рецептом:

  • 1,3 кг. яловичого фаршу
  • 1/4 ст. + 2 ст. л. оливкового масла
  • 4 ч. Л. (Приблизно 6 зубчиків) часнику
  • 2 середніх цибулі, нарізаних кубиками
  • 2 червоних солодких перцю, очищених від насіння і нарізаних
  • дрібними кубиками
  • 0,5 ст.л. листя базиліка
  • 2 ст. л. листя петрушки
  • 4 яйця
  • 1 ч. л. солі
  • 0,5 ч. Л. чорного перцю
  • 2 ст.л тертого пармезану
  • 1,5 ст.л панірувальних сухарів
  • 2 ст. л. вустерського соусу
  • 2 ст. л. бальзамічного оцту
  • 1 ст. соусу марінара

Приготування страви за рецептом:

Розігрійте духовку до 170 ° С.
У сковороді середнього розміру на середньому вогні нагрівайте 1/4 ст. оливкового масла і додайте часник. Смажте 1 хвилину, потім додайте перець і цибулю і смажте до м’якості. Остудіть.

Змішайте в невеликій мисці базилік, петрушку і яйця, а потім додайте сіль і чорний перець. В іншій невеликій мисці змішайте пармезан і панірувальні сухарі.

Руками в великій мисці змішайте яловичий фарш, зелень і яйця, пармезан і панірувальні сухарі, вустерский соус, оцет і решту 2 ст. л. оливкового масла. Довго не перемішуйте.

Викладіть м’ясну суміш у змащену маслом форму для хліба. Якщо у вас немає форми для хліба, надайте м’ясної суміші форму хліба руками на змащеному олією деку або у формі для випічки. Змастіть соусом марінара, рівномірно розподіляючи по всій поверхні.

Запікайте приблизно 50-60 хвилин або до тих пір, поки термометр для м’яса, вставлений в середину мітлофа, що не покаже температуру 71 ° С. Вийміть з духовки і дайте відпочити протягом 5 хвилин. Наріжте мітлоф і подавайте на стіл.

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Don't Miss! random posts ..